Reikihealing

Dit indre lys

En reikihealing tager typisk en time til halvanden afhængig af behov. Du ligger påklædt på en briks og bliver pakket ind i et varmt tæppe. Herefter lægger jeg hænder på dig, begyndende med hovedet og ned langs kroppen på både forside og bagside.
De fleste falder i søvn undervejs, men det gælder ikke for alle. Princippet er, at energien kommer udefra, gennem mig og ind i dig. Det føles behageligt og er helt smertefrit.
Du behøver ikke at forberede dig og kan fortsætte med din dag efterfølgende i en mere afslappet facon. Effekten af behandlingen er mærkbar efter hver gang.
Hvis du døjer med noget konkret og dybere, kan der være behov for flere behandlinger i træk. Men de fleste kan nøjes med en enkelt behandling i ny og næ.
Jeg er både initieret i Reiki 1 og Reiki 2, hvilket betyder, at jeg også kan tilbyde psykisk healing og fjernhealing. Det sidste kan kun aftales efter personlig behandling.

Healing i din virksomhed

Priser

Reikihealing                  1 time                                            1.200,-

Reikihealing                  1,5 time                                         1.600,-

Fjernhealing.                  30 min                                             500,-

Vil du gerne give flere af dine medarbejdere mulighed for en behandling, kommer jeg gerne ud til jeres virksomhed med en mobil briks. Kontakt på mail eller telefon for at aftale nærmere.